Wie zijn wij 

Opgericht om Amsterdammers voor wie het vieren van Sinterklaas niet zo vanzelfsprekend is, een mooie dag te bezorgen. Van kinderen die in een AZC een nieuw leven in Nederland moeten opbouwen tot kinderen wiens (meervoudige) handicap het bijwonen van de intocht moeilijk maakt en ouderen die opbloeien van een bezoek van de Sint.  

Ons team

Christiaan Bramer

Christiaan Bramer

Positie Voorzitter

Over Christiaan Bramer is executive coach van beroep en zet zich al sinds zijn 19e maatschappelijk in voor anderen. Van het Rode Kruis en Make A Wish tot de stichting Sinterklaas in Amsterdam, Christiaans hart gaat sneller kloppen van de puurheid en het intense en oprechte contact met gehandicapte en zieke kinderen. Hij is zelfs een jaar de Sinterklaas van Amsterdam geweest tijdens de intocht! Met Sint voor Alle Amsterdammers wijdt hij zich nu volledig aan de maatschappelijke evenementen.

Anouk Rees

Anouk Rees

Positie Penningmeester

Over Met geruime ervaring als Piet, zet Anouk zich al bijna 20 jaar in om Sinterklaas voor Amsterdammers een speciaal feest te maken. Haar hart ligt bij de maatschappelijke evenementen, die ze al vaak heeft georganiseerd. Deze kennis brengt ze graag in om bij Sint voor Alle Amsterdammers de missie voort te zetten.

Mireille Pallandt

Mireille Pallandt

Positie Secretaris

Over Mireille zet graag haar -positieve- energie en drive in om mensen, ongeacht hun achtergrond, cultuur of positie, in beweging te krijgen en verder te ontwikkelen. In het dagelijks leven begeleidt zij zowel (non-profit) organisaties als individuen bij verandertrajecten. De afgelopen jaren was zij een van de organisatoren van de maatschappelijke Sint activiteiten voor de Gemeente Amsterdam. Dat werd georganiseerd voor gehandicapten, ouderen, kinderen uit AZCs en anderen voor wie het niet vanzelfsprekend is het Sinterklaasfeest te vieren. “Hoe mooi is het om hen even uit de realiteit te halen en in het feest van Sinterklaas te laten onderdompelen? Zulk dankbaar werk!”, zegt Mireille.

Sander Wilmsen

Sander Wilmsen

Positie Bestuurslid

Over Sander Wilmsen is al meer dan 5 jaar vrijwilliger in de Sinterklaas-wereld. In die vijf jaar organiseerde en coördineerde hij verschillende maatschappelijke evenementen voor bijzondere doelgroepen. Voornamelijk voor doelgroepen waar het niet vanzelfsprekend dat ze een Sinterklaasfeest hebben. Twee evenementen die hij meerdere jaren organiseerde en uitvoerde zijn: de dag voor mensen met een beperking, en de dag voor nieuwkomers. Op zijn werk als onderzoeker is hij ook bezig met het bereiken van moeilijk bereikbare doelgroepen. Mensen bereiken voor wie iets niet vanzelfsprekend is, is voor hem belangrijk.

Stephanie Thijssen

Stephanie Thijssen

Positie Bestuurslid

Over Stephanie heeft een achtergrond in marketing en zet zich graag in om Amsterdam beter te maken, zowel in haar werk als in haar maatschappelijke betrokkenheid. Eerder was ze betrokken bij de opzet van een stichting die afgestudeerden met een migratie-achtergrond koppelt aan werkgevers, en ook heeft ze al eerder tijdens maatschappelijke Sint evenementen meegelopen als Piet. "De magie van Sinterklaas is iets dat je iedereen gunt. Daarom zet ik me graag in om dit voor alle Amsterdammers mogelijk te maken", zegt Stephanie.

Liesbeth Otte

Liesbeth Otte

Positie Bestuurslid

Over Liesbeth helpt altijd graag mee met het organiseren van een feestje. Vooral als het voor kwetsbare doelgroepen is, deelt ze met veel enthousiasme en plezier haar ervaring als eventmanager en als relatiemanager in de marketing & sales. Zo heeft zij de afgelopen jaren het maatschappelijke Sinterklaasfeest voor demente ouderen georganiseerd en liep ze mee als Piet op het nieuwkomersevent. “Heerlijk om de blije gezichten te zien van deze soms geïsoleerde mensen als Sinterklaas binnenkomt met zijn Pieten, kadootjes en vrolijke Sinterklaasmuziek”. In haar huidige werk is Liesbeth ook maatschappelijk betrokken. Ze is zowel NT2-docent bij inburgeringstrajecten en bij taal-op-het-werk-trajecten van statushouders, als projectmanager van activiteiten voor nieuwkomers in Noord.

Erik van der Klei

Erik van der Klei

Positie Bestuurslid

Over Erik van der Klei is al van jong af aan in de ban van het jaarlijkse Sinterklaasfeest. Voor hem is het een feest van verbinding, verrassing en plezier voor jong en oud en alles daartussen. Sinds ongeveer vijf jaar houdt hij zich met name bezig met het organiseren van Sinterklaasfeesten voor (demente) ouderen. “Dat doe ik met ongelooflijk veel plezier vooral omdat je ziet dat het fenomeen Sinterklaas deze groep mensen raakt. Het opent soms onverwacht deuren die al lang gesloten waren waardoor zij weer even terug zijn en veel plezier beleven”, zegt Erik.